osnovan. 2012

Konjički Klub Pastuv

zajedno sa konjičkim klubom kraguj iz kragujevca

istorija

10 godina od osnivanja

Uzgojem i obukom konja bavimo se više od deset godina, a 2012. smo konačno osnovali Konjički klub u cilju promocije rekreativnog i profesionalnog jahanja.

Naš klub se nalazi na Hipodromu u Kragujevcu i ime je dobio po samom gradu, ili još preciznije po arhaičnoj srpskoj reči „kraguj“ koja je predstavljala naziv za jednu vrstu dnevne ptice grabljivice, najverovatnije sokola ili srednjovekovnog lovnog jastreba.

Kao grupa strastvenih ljubitelja konja i entuzijasta želimo da svet konja približimo što većem broju ljudi. Naš cilj je promovisanje i podsticanje interesovanja za konjarstvo i sve aktivnosti koje su u vezi sa konjima.

Kao mali klub, svesni smo da uvek postoji prostor za rast i usavršavanje, pa iz tog razloga neprestano usvajamo nova znanja i veštine. Ljubav prema konjima je naša najveća motivacija da napredujemo, postanemo odgovorniji konjari i dobrobit konja stavimo iznad svega.

Znamo da je komadić raja tamo gde su naši konji, dođite i otkrijte zašto!

Časovi Jahanja

Najznačajnija aktivnost naše škole jahanja je da što većem broju ljudi približimo užitak koji interakcija sa konjima sa sobom nosi.

Rekreativno Jahanje

Srbija je nova i za sve uzbudljiva destinacija za aktivan odmor. Ovo je prilika da se lepota netaknute prirode u Srbiji otkrije iz najbolje moguće perspektive- iz konjičkog sedla.

Konjički žurnal

Lipicaner
Druženja sa Konjima

Koja je to rasa Lipicaner

Lipicanac ili lipicaner,   je rasa konja koja je dobila ime po ergeli lipica iz Habzburške monarhije. Generalno sive boje, lipicanci su rasa baroknog tipa ...
Uticaj Konja Na Zdravlje I Imunitet Kod Ljudi
Zdravlje

Uticaj konja na zdravlje i imunitet kod ljudi

Svako ima nešto od čega bi želeo da pobegne, bilo da su to brige, posao, stres, lični problemi ili samo opšta svakodnevna gužva. Ta čežnja ...
View From Horse,Horse Riding
Uncategorized

Letnji kamp jahanja

Konjički klub “KRAGUJ” u saradnji sa Turističko rekreativnim centrom “Resavska Banja” od 15.06.2015. god. do 31.08.2015.god. organizuje letnji kamp jahanja. Kamp će biti smešten u ...

Galerija Slika

film

Jesen na Hipodromu

Naši Konji

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

88 North Street
London,
N03 4CX

31 West Street,
London,
N04 1EI

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite da postavite neko pitanje ili da se prijavite na našu email listu. Upišite vaše ime ispod, isto tako nas uvek možete kontaktirati na tel: +381 (0)64 14 013 14